Vahap Seçer: "İmamoğlu'na Yöneltilen İddiaların Uydurma Olduğunu Milletimiz Bilmiyor Mu?" Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet’in ilanının 102'nci yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama törenine katıldı. Seçer, “Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın İmamoğlu’na yöneltilen uydurma, zorlama casusluk iddialarının lafügüzaf iddialar olduğunu milletimiz bilmiyor mu? Bunları halkımız bir kenara yazıyor” dedi.
ANKA,
29.10.2025 17:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Elmadağ Belediyesi Toplu Açılış Töreni... Özgür Özel: Atatürk'ün Partisinden Ajan Çıkmaz, CHP Bu Ülkenin Birliğinin Teminatıdır CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen "casusluk" suçlamasına tepki göstererek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinden ne ajan çıkar, ne bu milletin aleyhine bir şey yapacak kimse çıkar. CHP, bu ülkenin varlığının, birliğinin, bütünlüğünün, inanç özgürlüğünün, herkesin istediği gibi yaşamasının, istediği gibi giyinmesinin, istediği gibi ibadet etmesinin, istediği gibi eğlenmesinin teminatıdır" ifadesini kullandı.
ANKA,
28.10.2025 19:37
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Türkiye Cumhuriyeti 102 yaşında Anadolu'nun düşman işgalinden kurtarılmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, TBMM'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'i ilan etmesiyle Türk tarihinde yeni bir sayfa açıldı ve "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözü de devlet yönetiminde en belirgin şekliyle yerini aldı.
AA,
28.10.2025 11:07
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 7.11.2025 16:49:59