CHP Samsun İlkadım ilçe örgütü tarafından düzenlenen 'Özgürlük ve Demokrasi Yürüyüşü'nde konuşan ilçe başkanı Umut Alkaç, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacaklarını vurgulayarak iktidarı eleştirdi. Alkaç, halkın seçtiği temsilcilerin görevden alınmasına karşı duracaklarını açıkladı ve birlik çağrısı yaptı.
ANKA, 31.10.2025 22:47
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Özgür Özel: Cumhuriyetin Kolonları Kesilmeye Çalışılıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının Cumhuriyetin temel değerlerini hedef aldığını belirtti. Demokrasi, adalet, sosyal devlet ve laiklik kolonlarının yıpratıldığına dikkat çekti. Özel, Cumhuriyetin tarihsel önemine vurgu yaparak, halkın hukuksuzluklara karşı direncini artırması gerektiğini ifade etti.
ANKA,
29.10.2025 22:18
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Artvin'de 102. Yıl Cumhuriyet Balosu... "Cumhuriyet Bir Yaşam Biçimidir" CHP Artvin İl Başkanlığı, Cumhuriyetin 102. yılı dolayısıyla bir Cumhuriyet Balosu düzenledi. CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan, baloda yaptığı konuşmada, "29 Ekim, bir milletin küllerinden yeniden doğduğu gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bize sadece bir ülke değil, bir ideal ve gelecek bıraktılar. Cumhuriyet yalnızca bir yönetim biçimi değil, bir yaşam biçimidir. Kadının özgürlüğü, gencin umudu, işçinin emeği, köylünün alın teridir” dedi.
ANKA,
30.10.2025 00:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Ahmet Özer: Barış Sürecini Yürekten Destekliyorum, Üzerime Düşeni Yapmaya Hazırım Tutuklanmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitinge gönderdiği mesajında, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bizler, mahkeme salonlarını bu hukuksuzlukların teşhir edildiği, insan onurunun korunduğu platformlara çevirdik. Her şey daha özgür bir gelecek için, kardeşlerim. Bu mücadeleyi insanların insanlık onuruna yakışır şekilde yaşaması için veriyoruz. Eşitlik, adalet ve özgürlük dolu bir dünya için mücadelemiz sürecek. Bu çerçevede barış sürecini de yürekten destekliyor, başarısı için üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum." dedi.
ANKA,
30.10.2025 20:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 1.11.2025 23:45:19