CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel: " Sayın Akın Gürlek'e Soruyorum: Başsavcılık Görevinin ve Maaşının Yanında Başka Bir Gelir Elde Ettiniz mi Resmi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ekrem Başkanı, yolsuzlukla, hırsızlıkla, rüşvetle, itibarsızlaştırmaya çalışan, terörle irtibatlamaya çalışan ve Ekrem Başkan gibi milliyetçiyi, vatanseveri casuslukla itham edip ikinci tutuklamasını yaptırtan kişiye, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'na, Sayın Akın Gürlek'e soruyorum: Başsavcılık görevinin ve maaşının yanında başka bir gelir elde ettiniz mi resmi yoldan? Yarın akşama kadar bu sözlü soruma cevap bekliyorum. Cevap gelmediği takdirde yarın akşamki mitingimizde bu sözlü sorumun cevabını verdikten sonra tüm basın yayın organlarına ilgili belgeleri yolluyorum. Hadi bakalım" dedi.
ANKA,
4.11.2025 15:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yurt Açılışına Mesaj Gönderen İmamoğlu: Gençlerimize Dünyanın En İleri Eğitim İmkanlarını Sunmalıyız. Ama Yetmez! İBB, “Zübeyde Hanım Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu”nu da barındıran “Halaskar Gençlik ve Yaşam Merkezi”, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen törenin ardından hizmete girdi. Törene Silivri’deki hücresinden mektup yollayan İmamoğlu “Gençlerimize dünyanın en ileri eğitim imkanlarını sunmalıyız. Ama yetmez! Dünyanın en ileri adalet ve demokrasi, hak ve hürriyet standartlarını da sunmak zorundayız. Aksi takdirde Atatürk’ün önümüze koyduğu, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma hedefine asla ulaşamayız. Gençlerimiz, adaletin ve özgürlüğün hâkim olduğu bir ülkede yaşadıklarını, bu ülkenin sahibi olduklarını en güçlü şekilde hissedebilmelidir. Sevgili genç arkadaşlarım; özgür ve mutlu bir Türkiye, siz değerli gençlerin aklı ve enerjisi olmadan kurulamaz” dedi.
ANKA,
29.10.2025 19:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
O ismi de fotoğrafı da anımsamadı! İşte İmamoğlu'nun savcılıktaki ifadesi Hakkında 'casusluk' iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Ekrem İmamoğlu'nun savcılık ifadesi ortaya çıktı. İmamoğlu, etkin pişmanlıktan faydalanarak itirafçı olan Hüseyin Gün'ü tanıdığını hatırlamadığını, soruşturma başlatıldıktan sonra medyaya düşen birlikte çekildikleri fotoğrafı da anımsayamadığını söyledi.
DHA,
26.10.2025 21:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 5.11.2025 11:12:24