Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
5 Kasım 2025 Çarşamba 16:21 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Selahattin Demirtaş
Devlet Bahçeli
Ekrem Imamoğlu
Hakan Fidan
Mahinur Özdemir Göktaş
Figen Yüksekdağ
Mehmet Fatih Kacır
Murat Kurum
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Samsun
Bursa
Antalya
Kayseri
Adana
Aydın
Diyarbakır
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP'li Ösen'den Cari Açık Eleştirisi

Seda Kaya Ösen, Ticaret Bakanlığı'nın bütçesinde cari açığın %100 arttığını eleştirdi.
ANKA, 5.11.2025 12:29


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda.
CHP İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Ticaret Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, cari açıkta yaşanan artışı eleştirerek, "Geçen yıl sorun olmaktan çıktığını söylediniz, bu yıl neden yüzde 100 arttı" diye sordu.
ANKA, 5.11.2025 12:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda... Erhan Usta: "İhracatın Milli Gelire Oranı 1,6 Puan Düşmüş, Böyle Bir Yanılma Olmaz"
İYİ Parti TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Erhan Usta, "Şimdiki tahminde orijinal OVP'ye göre milli gelir 104 milyar dolar artmış, ihracatınız 5,58 milyar dolar düşmüş, ithalatınız 2 milyar dolar düşmüş, ondan sonra dış ticaret dengeniz bozulmuş; 89 milyar dolardan 93 milyar dolara çıkmış, ondan sonra ihracatın milli gelire oranı 1,6 puan düşmüş. Böyle bir yanılma olmaz" dedi.
ANKA, 5.11.2025 16:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




İsrail ile Ticaret Durduruldu
Ticaret Bakanı Bolat, 2 Mayıs 2024'ten beri İsrail ile ticaretin sıfır olduğunu açıkladı.
ANKA, 5.11.2025 11:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda... Bakan Ömer Bolat: "2 Mayıs 2024'ten Bu Yana İsrail ile Ticaret Sıfırdır"
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığının 2026 yılı bütçesinin görüşmelerinde, Gümrüklerde ve serbest bölgelerimizde İsrail ile ticaret işlemi yapılamaz. 2 Mayıs 2024'ten bu yana İsrail ile ticaret sıfırdır. Bu veriler, Ticaret Bakanlığı gümrük verileri ve TÜİK verileriyle sabittir" dedi.
ANKA, 5.11.2025 11:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esnaf Borçları İçin Faizsiz Düzenleme Talebi
Hüseyin Olan, esnafın sorunları için faizsiz borç yapılandırması ve kredi limitlerinin artırılmasını istedi.
ANKA, 5.11.2025 14:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda... Dem Partili Hüseyin Olan: Esnafın Borç Yükünü Hafifletecek Mikro Finansman Modelleri Uygulanmalıdır
DEM Parti Bitlis Milletvekili Hüseyin Olan, Ticaret Bakanlığı'nın bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda; "Vergi ve SGK borçları faizsiz yeniden yapılandırılmalıdır, esnaf kefalet kredilerinin limitleri artırılmalıdır, zincir marketlerin yerel esnaf yoğunluğu dikkate alınarak açılış kriterleri belirlenmelidir, esnafın borç yükünü hafifletecek mikro finansman modelleri uygulanmalıdır; bu adımlar atılmadan bütçe kalemleri rakamsal birer satırdan ibaret kalacaktır" dedi.
ANKA, 5.11.2025 13:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda.
CHP Komisyon Sözcüsü Veli Ağbaba, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Can Holding'e yapılan operasyonlara ilişkin, "2022’de Bakanlık karapara kaçakçılığın farkına varıyor. Bunun siyasi boyutu var, medyaya TMSF atılması var. Madem böyle bir grup, Ticaret Bakanlığı biliyor, devlet biliyor, sizler biliyorsunuz, neden uyarmadınız Ciner grubunu örneğin? Bu devlet büyüklerinin ortaya çıkması lazım. Can Holding olayının araştırılması lazım" dedi.
ANKA, 5.11.2025 15:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda.
CHP Komisyon Sözcüsü Veli Ağbaba, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Can Holding'e yapılan operasyonlara ilişkin, "2022’de Bakanlık karapara kaçakçılığın farkına varıyor. Bunun siyasi boyutu var, medyaya TMSF atılması var. Madem böyle bir grup, Ticaret Bakanlığı biliyor, devlet biliyor, sizler biliyorsunuz, neden uyarmadınız Ciner grubunu örneğin? Bu devlet büyüklerinin ortaya çıkması lazım. Can Holding olayının araştırılması lazım" dedi.
ANKA, 5.11.2025 15:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Bütçesi 76 Milyar Lira
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2026 yılı bütçesinin 76 milyar lira olduğunu açıkladı.
DHA, 5.11.2025 14:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bakan Bolat: 2026 yılı bütçemiz 76 milyar 251 milyon lira
TİCARET Bakanı Ömer Bolat, Ticaret Bakanlığı'nın amaç ve faaliyetleri doğrultusunda kullanılmak üzere 2026 yılı bütçesinin toplam 76 milyar 251 milyon 159 bin lira olduğunu belirtti.
DHA, 5.11.2025 14:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esnaf Krizi: Piyasa Yangın Yeri
CHP'li Dinçer, ticaret bütçesini eleştirerek esnafın zor durumda olduğunu vurguladı.
ANKA, 5.11.2025 13:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda... Talat Dinçer: "Piyasa Yangın Yeri, Esnaf İnim İnim İnliyor"
CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Ticaret Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı konuşmada, ekonomik tablonun sahadaki gerçeklerle örtüşmediğini belirtti. Dinçer, küçük esnafın ve KOBİ'lerin yaşadığı krize dikkat çekerek, "Piyasa yangın yeri, esnaf inim inim inliyor. Memleketin her yerini üç harfliler sardı Sayın Bakan. Bak, yerli esnaf inim inim inliyor" dedi.
ANKA, 5.11.2025 13:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Sanayi Bakanlığı Bütçe Görüşmeleri Başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, 2026 bütçesi görüşmesinde yatırım ve ihracat artışlarını açıkladı.
ANKA, 4.11.2025 12:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2026 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda... Bakan Kacır: Bir Yılda Uluslararası Sermaye Yatırımları Bir Önceki Yıla Göre Yüzde 46 Arttı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesinin görüşmeleri başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayi tesislerini özellikle Marmara Bölgesi'nden, diğer Anadolu şehirlerine taşınmasını amaçladıklarını vurgulayarak sanayi yatırımlarına ilişkin, "2025 yılının ilk on ayında sunduğumuz teşviklerle 1 trilyon 170 milyar lira yatırımın önünü açtık. 270 milyar liraya yakın yatırım büyüklüğüne sahip ve 15 bin nitelikli istihdam oluşturacak 13 büyük ölçekli ve yüksek katma değerli yatırıma proje bazlı devlet desteği sunduk. Son bir yılda doğrudan uluslararası sermaye yatırımları bir önceki yıla göre yüzde 46 artarak 15 milyar 616 milyon dolara erişti" ifadelerini kullandı. 
ANKA, 4.11.2025 11:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Türkiye Yüksek Gelirli Ülkeler Liginin Eşiğinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'nin bu yıl yüksek gelirli ülkeler ligine adım atacağını belirtti.
DHA, 31.10.2025 12:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cevdet Yılmaz: Yeni bir eşikteyiz
CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk defa bu yıl Türkiye'nin yüksek gelirli ülkeler ligine adım atması bekleniyor.
DHA, 31.10.2025 12:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ticaret Bakanlığının 2026 yılı bütçesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Ticaret Bakanlığının 2026 yılı bütçesi üzerindeki görüşmeler devam ediyor.
AA, 5.11.2025 16:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Cumhuriyet, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) "yaşasın" nidalarıyla kabul edildi.
AA, 26.10.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Cumhuriyet, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) "yaşasın" nidalarıyla kabul edildi.
AA, 26.10.2025 10:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 5.11.2025 16:21:17
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.