Almanya Ulusal Güvenlik Konseyi, Hibrit Tehditlere Karşı Eylem Planı Görüştü
Almanya'da toplanan Ulusal Güvenlik Konseyi, Başbakan Friedrich Merz başkanlığında hibrit tehditlere karşı bir eylem planı oluşturdu. Özellikle Rusya'dan gelen tehditlere karşı casusluk faaliyetlerine karşı tedbirler alınması ve kritik altyapının korunması amaçlanıyor.
AA, 5.11.2025 22:51
Almanya Başbakanı Merz: Türkiye'yi AB'de görmek istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Friedrich Merz ile Ankara'da kameralar karşına geçti. Erdoğan "Almanya ile ticaret hacmimizi yakın vadede 60 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. Almanya Başbakanı Merz ise "Türkiye'yi Avrupa Birliği'nde görmek istiyoruz. Erdoğan'a bu konuda stratejik diyalog teklif ettim" ifadelerini kullandı.
Haberler.com,
30.10.2025 16:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Almanya Başbakanı Merz: Türkiye'yi AB'de görmek istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Friedrich Merz'i ile Ankara'da kameralar karşına geçti. Erdoğan, "Almanya ile ticaret hacmimizi yakın vadede 60 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. Almanya Başbakanı Merz ise "Türkiye'yi Avrupa Birliği'nde görmek istiyoruz. Erdoğan'a bu konuda stratejik diyalog teklif ettim" ifadelerini kullandı.
Haberler.com,
30.10.2025 16:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Hollanda seçimleri neden önemli? Anadolu Ajansı Stratejik Analiz Müdürü Zeliha Eliaçık, Hollanda'da erken seçim atmosferinde merkez siyasetin çözülüşünü, aşırı sağın yükselişini ve konut krizinden Gazze'ye uzanan tartışmaların seçmen davranışına etkisini AA Analiz için kaleme aldı.
AA,
29.10.2025 11:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 6.11.2025 13:08:27